Legevakten i Bærum

Legevakten i Bærum "Ja til privat legevakt"
Private legevakter bør få eksistere og konkurrere med legevakten på Bærum Sykehus

Helse er så viktig at vi ikke kan la ideologi overstyre og forby de gode løsningene. Sosialister burde skamme seg over å tvinge alle inn i samme firkantede og dyre systemet. Legevakten i Bærum må privatiseres om vi vil gjøre den bedre.

Ved å la markedet bestemme, og privatisere legevakten, vil vi få bedre legevakt. Vi får kortere reisetid, vi får kortere behandlingstid, og ikke minst vi får flere som arbeider med helse.

For private legevakter vil kunne tilby produkter det offentlige ikke har, og ta seg betalt for det. Det betyr mer penger blir brukt på helse, og dermed at flere arbeider med helse.

Legevakten i Bærum må sette pasient først, ikke budsjett, politiske ønsker eller reguleringer.

Konkurranse setter deg i førersetet

Dr.Dropin hjelper deg med alle plager, skader, sjekker, sykdommer og vaksiner. Lange åpningstider. Ingen ventetid. Alle legetjenester. Åpent alle dager.

Dr.Dropins beskrivelse av seg selv

Ingen liker å føle seg hjelpeløs, men det er nettopp det man risikerer i det offentlige. Systemet er firkantet og regelbasert. Det er lite rom for individuelle tilpasninger og hva du har rett til er ikke nødvendigvis det samme som det du trenger.

Med private er det annerledes. De konkurrerer om å få deg som kunde der det offentliges system er å bli kvitt deg så fort som mulig, fordi du er en utgift på deres budsjett. Derfor har i dag 500 000 nordmenn kjøpt seg helseforsikring.

Liberalistene i media

Les mer