Hovedkandidatene
Image

Petter Holone

Petter er 35 år og kommer opprinnelig fra Ask utenfor Hønefoss. Han bor i dag på Stabekk i en familiebolig sammen med sin kone, sønn og foreldre. 

Han er utdannet ved Høyskolen i Buskerud som systemutvikler og har jobbet i 10 år med utvikling av økonomisystemer før han begynte som konsulent. Som konsulent har Petter de siste to årene jobbet i offentlig sektor med modernisering av samfunnskritiske systemer.

Petter brenner spesielt for mer frihet i utdanningssektoren og håper en dag å kunne gjøre en forskjell for alle de som faller utenfor.


Espen Hagen Hammer

Espen er 29 år, kommer opprinnelig fra Asker, og bor i dag på Bekkestua i Bærum sammen med sin kone. Han har en bachelorgrad i Shipping Management fra Handelshøyskolen BI, og jobber til daglig som aksjemegler.

Espen var Liberalistenes første partileder ved lanseringen av partiet i 2014. Han er kjent for å være en konsekvent og urokkelig forsvarer av liberalismen som politisk ideologi, og han har en stor interesse for filosofi. 

Espen mener at ideer er viktige og at de er styrende for samfunnets utvikling, at det er visse ideer som må dominere kulturen for at samfunnet skal kunne være fredelig, harmonisk og velstående, og at disse ideene må være fundert på rasjonalitet og fornuften.

Et av hans favorittsitater er: «Man kan ignorere virkeligheten, men man kan ikke ignorere konsekvensene av å ignorere virkeligheten.»

Image

Image

Henriette Brustad

Henriette er 38 år og  kommer fra Oslo. Hun bor i dag i Lommedalen i  Bærum med sine to barn. 

Hun er utdannet innen naturforvaltning, landbruk og har etterutdannet seg videre inne helse og trening.  Henriette har jobbet på blindeforbundsførerhundskole, som dyrelegeassistent og driver nå treningssenter her i Bærum.
 
Henriette brenner for mer økonomisk frihet og synes det må være mulig for små og mellomstore bedrifter å kunne drive lønnsomt uten masse meningsløst papirarbeid pålagt av det offentlige og det enormt skatte og avgiftstrykket vi har.

Knut-Eirik Baade

Knut er 32 år og kommer opprinnelig fra Oslo, og bor nå på Haslum.
 
Han har to bachelorgrader i realfag fra Universitetet og Oslo, hvor han jobber med skoleforskning. For Knut er det spesielt viktig at elevene i skolen får undervisning som i størst grad er tilpasset deres behov.
 
Knut er ivrig tilhenger av konseptet med å få mest mulig igjen for pengene man bruker, uansett hvilken sektor det er snakk om og ønsker å gi folk en enklere hverdag med mindre byråkrati og regelrytteri. 
Image

Flere kandidater
Image

Wivikke Tikki Tank-Nielsen

Tikki er født i 1980. Hun jobber som sykepleier og bor på Jar.


Image

Thomas Chr. Philibert

Monsieur Philibert er utdannet cand.scient. og jobber som lektor.  Han har sittet i kommunestyret i flere perioder for Høyre i en annen kommune. Thomas er født i 1976 og bor på Lysaker.


Image

Rolf Conrad

Rolf er operasanger og er født i 1981. Han bor i dag på Haslum.


Image

Tom Erik Brauer

Tom Erik er født i 1971 og jobber som IT Spesialist. Han bor på Bærums Verk.


Image

Knut Patrick Waldron Gråbø

Knut Patrick er student. Han er født i 1991 og bor på Stabekk.


Image

Gisle Håkon Sjaavik Arntzen

Gisle jobber med aksjehandel. Han er født i 1999 og bor på Jar. 


Image

Gaute Hagen

Gaute Hagen studerer programmering. Han er født i 1994 og bor på Rykkinn.


Image

Aria Amirvar

Aria er født i 1991 og jobber som slakter.  Aria bor på Vøyenenga.


Image

Ahmad Zaki Nawabi

Ahmad bor på Rykinn. Han er født i 1996. 


Image

Heni Irdania Holone

Heni jobber som kantineassistent og bor på Stabekk. Hun er født i 1987.


Image

Marius Kjeldahl

Marius er Gründer og softwareutvikler. Han bor på Lysaker og er født i 1969.


Image

Thomas Thaulow Stöcklin

Thomas er født i 1994. Han bor på Stabekk og jobber med netthandel.


Image

Sebastian A Halhjem Kjeilen

Sebastian er født i 1990 og bor på Fornebu.


Image

Carl Fredrick Botten

Carl Fredrick bor på Høvik og er født i 1995.